Pinnoittaminen eristys- ja verhouslevyllä on yksinkertaista ja helppoa

Kivipinnoitettu sokkeli ilman maalaamista

Eristys- ja verhouslevyllä pinnoitat ja korjaat sokkelin helposti, ilman useita työvaiheita ja tuotteita. Sokkelin lisäeristys parantaa kiinteistösi ulkonäköä ja suojaa sokkelia lämmönvaihtelun aiheuttamalta halkeilulta ja rappeutumiselta. Sokkelin pinnoittaminen, korjaaminen ja uudistaminen on helppoa sokkelin eristys- ja verhouslevyllä. Tarjoamme asennusohjeet ja asennuspalvelun Amperla Thermo sokkelin eristys- ja verhouslevyn asennukseen. Asennusohjeista löydät mitä tulee tehdä ennen asennusta ja miten lisäeristys tehdään.

Autamme asennuksessa

Asennuspalvelu

Amperla Thermo eristys- ja verhouslevyn asennukseen voit tilata Suomen Sokkelieriste Oy:n oman asentajan. Asentajan toimii Jarno Tahvanainen, hänellä on vuosien kokemus rakennusalalta ja hänen käsissään sokkelin lisäeristys tapahtuu vaivatta. Eristys- ja verhouslevyjen asenneuksen toteutamme sinun toiveidesi mukaisesti. Ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Ohjeistus

Voit ottaa yhteyttä myös asennukseen liittyvissä pulmatilanteissa, vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Amperla Thermo asennusohje

Asennusohje PDF-tiedostona

Asennusohje löytyy tulostettavana PDF-tiedostona tuotteet&palvelut välilehdessä-->asennusohje​

Ennen asennusta


Levyt tulee säilyttää ennen asennusta sateelta ja kosteudelta suojattuna

Sokkelin juuresta poistetaan maa-aines routaeristeeseen asti. Sokkelista poistetaan irtonainen lika ja suuret epätasaisuudet mekaanisesti.

Levy kiinnitetään sokkeliin kiinnitys- / saneerauslaastilla. Noudata laastin valmistajan antamia ohjeita mm. sekoituksesta, vetäytymisestä ja käyttölämpötilasta. Sokkelin rosoisuudesta riippuen laastin menekki on 3-5 levyä / 15-20 kg:n säkki. Laasti levitetään hammaslastalla alhaalta ylöspäin.

Näin mahdollinen kosteus sokkelista pääsee valumaan ”laastiraitoja” pitkin maahan.

asennus


Levyjen asennus aloitetaan ulkonurkasta, minkä jälkeen edetään täysillä levyillä eteenpäin. Levyt työstetään tarvittaessa sirkkelillä, käsisahalla tai mattopuukolla. Mikäli sokkelissa on epätasaisuuksia, voidaan ne oikaista työstämällä AmperlaThermo eristyslevyä.

Levyt asetetaan tiukasti puskusaumaan (huolehdi, ettei laastia mene saumoihin). Levyjen väliin voidaan jättää 0,5 – 1.5 cm:n rako, mikä täytetään asennuksen jälkeen liimatiivistemassalla n. 0,5 cm:n päähän levyn pinnasta. Märkään liimatiivistemassaan painellaan asennushiekkaa, jolloin saumasta tulee huomaamaton. Levyt tuetaan sokkeliin laastin kuivumisen ajaksi.

Suomen Sokkelieriste Oy

Postiosoite
Huoltotie 7, Kontioranta

Riina Tolvanen
puh. 0400 318131

Jarno Tahvanainen
puh. 0500 719072

Close Menu