fbpx

Lämmöneristyskyky on kiistaton etu

“Olen tehnyt 18 vuotta erilaisia rakennusalan töitä, rakentanut uutta ja korjannut vanhaa. Näiden vuosien aikana olen nähnyt useita erilaisia ratkaisuja sokkelin lisälämmöneristykseen ja verhoukseen. Amperla Thermo on tuotteena täysin uniikki, enkä ole törmännyt urani aikana kertaakaan täysin vastaavanlaiseen tuotteeseen.  Ammattilaisen näkökulmasta tuote sopii useisiin rakennusratkaisuihin, kuten valesokkeli- ja rossipohjaratkaisuihin. Olen käyttänyt tuotetta kohteeseen, jossa on rossipohjaratkaisu. Amperla Thermolla korvasimme edellisen rakentajan tekemän lisälämmöneristysratkaisun, joka ei kestänyt.

Sanoisin, että tuotteen kiistaton etu muihin korjausmenetelmiin verrattuna on juurikin lämmöneristyskyky. Samoin tuotteen käsiteltävyys on erinomainen. Työskennellessä tuotteen kanssa huomaa, että tämä on äärimmäiset kevyt ratkaisu verrattuna esimerkiksi kivilevyyn, jolla saa aikaan samanlaisen valmiin pinnan. Erityistä muihin verrattuna on myös tuotteen nurkkakappaleet, joilla saa aikaan todella siistin ja eristävän lopputuloksen. Kysyttäessä minkälaisiin kohteisiin suosittelisin tuotetta, sanoisin, että erityisesti niihin, jotka ovat valmistuneet 60−80 -luvulla ja joihin tarvitaan lisälämmöneristystä. Minulla on todella positiiviset kokemukset Amperla Thermosta ja mielestäni tuotteen kohdalla tuotekehitys on osunut nappiin.”

Jari Palviainen

"Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ja saamaani apuun."

Vanhempien talojen lisälämmöneristykseen ja ulkonäön kohentamiseen

“Halusin omakotitaloomme uuden sokkelin eristysratkaisun, jossa yhdistyisi hyvä lämmöneristävyys ja kivipinnoite. Vuosia aikaisemmin  omakotitalomme sokkeli oli pinnoitettu eristelevyllä, joka oli jälkikäteen päällystetty kivirouheella. Tämä ratkaisu ei kestänyt, jälkikäteen asennettu kivirouhe irtoili levystä ja nyt viimeisimmäksi eristelevy alkoi irtoilemaan sokkelin pinnasta – varsinkin kulmista, jotka oli toteutettu puskusaumalla. Amperla Thermon löysin internetin välityksellä ja kiinnostuin oitis ­– tässä olivat kaikki mitä olin ajatellut, kivipinnoitus ja lämmöneristys. Mielenkiintoni tuotetta kohtaan herätti suuresti myös tuotteen valmiit kulmapalat ja eristelevyn valmis pinnoitus.

Amperla Thermon valmistajan kautta saimme asentajan, joka huolehti tuotteen oikeaoppisesta asennuksesta. Levyjen asennus sujui todella nopeasti ja palvelu valmistajan puolelta oli moitteetonta. Näen tuotteen olevan oikein passeli vanhempien talojen lisälämmöneristykseen ja ulkonäön kohentamiseen. Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ja saamaani apuun.”

  Juhani Jussila 

100% kotimainen tuote

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Kosteusongelmien minimointia sisäpuolen rakenteista

“Suunnittelijana, rakennuttajana ja rakennustyön valvojana minun tulee miettiä, jokaiseen kohteeseen sopivin ratkaisu. Amperla Thermo eristys- ja verhouslevyllä korostuvat hyvä lämmöneristävyys ja valmis pinta.  Olen vuosien aikana pääsääntöisesti käyttänyt tuotetta 70−80-luvuilla rakennetuissa rivitalokohteissa, joissa on ollut valesokkeliratkaisu. Valesokkeliratkaisuissa sokkelin olemassa oleva lämmöneristyskyky on usein huono, joka saadaan Amperla Thermolla korjattua. Tuotetta käyttäessä lisälämmöneristys tapahtuu ulkoapäin, jolloin saadaan myös kastepiste suunnattua ulospäin. Tällä tavalla sokkelin mahdolliset kosteusongelmat saadaan minimoitua sisäpuolen rakenteista.

Usein tämän ikäisissä taloissa on jo havaittavissa kosteusongelmia, jotka esiintyvät maalipinnan hilseilynä ja betonin rapautumisena. Monesti tässä kunnossa oleva sokkeli vaatii muilla korjausmenetelmillä pinnan tarkkaa puhdistamista ja tasoittamista. On hienoa, että Amperla Thermo vaatii vain isompien epätasaisuuksien korjaamista ja irtonaisen materiaalin poistoa ennen asennustyön alkamista. Olen suunnitellut tuotteen useampaan kohteeseen vuosien aikana. Kaikissa kohteissa tuote on pysynyt hyvin paikoillaan ja kivipinnoite on moitteettomassa kunnossa.  Suosittelen erityisesti tuotetta niihin kohteisiin, joissa on valesokkeliratkaisu ja huono sokkelin lämmöneristys. Hyvien ominaisuuksien lisäksi Amperla Thermo on helppo ja nopea asentaa sekä tuotteella saa näyttävän pinnan sokkelille.”

Pentti Upla

Suomen Sokkelieriste Oy

0400 318131
info@sokkelieriste.com
Huoltotie 7, 80790 Kontiranta

Close Menu