fbpx

info@sokkelieriste.com

Tilaa sokkelin eristys- ja verhouslevyt verkosta kotipihalle

Eristys- ja verhouslevyt

Vähennä energiahukkaa kotimaisella Amperla Thermo sokkelin verhous- ja eristyslevyllä. Saatavilla useissa eri koko- ja värivaihtoehdoissa.

Nurkkapalat

Valmiit nurkkapalat helpottavat Amperla Thermon asentamista. Niillä saat siistin lopputuloksen helposti ja vaivattomasti.

Asennustarvikkeet

Löydät kaikki asentamiseen tarvittavat tuotteet verkkokaupastamme kotiintoimituksella. Tilaa laasti, liima sekä muut tarvittavat kerralla kotiin.

Näytepalat

Kun haluat tutustua Amperla Thermon eristys- ja verhouslevyyn tarkemmin, voit tilata näytekappaleen ennen pitkien levyjen tilaamista. Näytekappaleet tilaat pelkän postimaksun hinnalla.

HYÖDYLLISYYSMALLI-REKISTERÖITY

Tuote on hyödyllisyysmallirekisteröity. Hyödyllisyysmalli on patentin tavoin yksinoikeus käyttää keksintöä.

100% KOTIMAINEN

Avainlipputuote. Valmistamme Amperla Thermo sokkelieristeet kotimaisista raaka-aineista omalla tehtaalla, mistä meille on myönnetty Avainlippu.

SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN

Finnfoam elementtilevystä ja luonnonkivestä valmistettu eriste on suunniteltu Suomen sääoloihin. Se ei ime itseensä kosteutta.

ERINOMAINEN LÄMMÖNERISTYS

Erinomainen lämmöneristyskyky parantaa kotisi energiatehokkuutta ja estää lämmön karkaamista.

Heräsikö kysyttävää?

Me haluamme tehdä Amperla Thermo levyjen ostamisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Usein kysyttyä -osiosta löydät usein kysytyimpiä kysymyksiä sekä vastauksia kysymyksiin. Tutustu osioon ja tiedät selkeästi, mistä aloittaa levyjen tilaaminen ja asentaminen.