fbpx

info@sokkelieriste.com

Tietosuojaseloste

Takuu

Amperla Thermo eristys- ja verhouslevyllä on 25 vuoden pinnoitetakuu. Eristys- ja verhouslevyssä käytettävä kivirouhe on kotimainen luonnontuote, jonka vuoksi sävyeroja voi ilmetä.  Sävyerot eivät kuulu takuun piiriin.

Vastuuvapauslauseke

Koska olosuhteet ja edellytykset eri tilanteissa vaihtelevat, rajoittuu Suomen Sokkelieriste Oy:n vastuu aina annettujen tietojen oikeellisuuteen. Suomen Sokkelieriste Oy:n vastuun ulkopuolella olevat tiedot ja seikat käsittävät (riippumatta siitä, onko asiasta erikseen huomautettu) esimerkiksi rakenteet, varastointi ja työstön, yhteisvaikutuksen muiden tuotteiden kanssa, työsuorituksen sekä tuotteen kulloisessakin käyttökohteessa vallitsevat olosuhteet. Valmistaja pidättäytyy tuotevastuusta sekä kiinteistöön kohdistuvista vaurioista, jos Amperla Thermo sokkelin eristys- ja verhouslevy on asennettu niin, että kohteen rakennefysiikka on muuttunut. Rakentamisessa valinnat tehdään kuitenkin aina hankekohtaisesti ja hankkeen osapuolten päätöksellä sekä soveltuvuudella.

Palautus

Kuluttajalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä ostohetkestä. Mahdollisesta palautuksesta tulee olla yhteydessä ensisijaisesti info@sokkelieriste.com. Palautushyvitys voidaan suorittaa vain Suomen Sokkelieriste Oy:n kirjallista vahvistusta vastaan käytetylle maksutavalle. Palautushyvityksen suuruus on 100% virheettömien tuotteiden arvosta. Tavaran palauttaja vastaa kuljetusjärjestelyistä ja kustannuksista Suomen Sokkelieristeen osoittamaan toimipaikkaan. Jos tuote vahingoittuu palautuksessa, on palauttaja vastuussa tuotteiden korvaamisesta erillisesti sovitusti Suomen Sokkelieristeelle.

Emme ota vastaan erikoistuotteiden palautuksia (paksuus 20 mm, 50 mm, 70 mm tai 90 mm; korkeus 600 mm tai 300 mm, viistetty, uritettu levy tai kulma. 30mm ja 40mm 600 tai 300 korkea viistetty tai uritettu levy tai kulma, 300 korkea suorareunainenlevy). Mahdollisissa muissa tapauksissa palautuksista tulee aina sopia etukäteen sähköpostilla.

Palautushyvitys voidaan suorittaa vain Suomen Sokkelieriste Oy:n kirjallista vahvistusta vastaan. Tavaran palauttaja on vastuussa palautuksesta aiheutuvista kuluista.