fbpx

info@sokkelieriste.com

Tilaus- ja sopimusehdot

Kuljetus ja purku

Asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen, kuljetusyhtiö soittaa ja sopii vastaanottajan kanssa purkuaikataulun.  Toimitukseen ei kuulu tuotteen siirtäminen rakennuksen sisälle. Toimituskulut sisältävät kuorman purkamisen yhteen paikkaan.  Toimitukselle on selkeästi osoitettava purkupaikka, jonka tulee sijaita siten, että purkaminen on mahdollista suorittaa suoraan ajoneuvosta. Suomen Sokkelieriste Oy:n hankkiman kuljetuksen suorittaja vastaa kuljetuksen aikana mahdollisesti sattuneista vahingoista tiekuljetussopimuslain mukasiesti kuorma- ja rahtikirjouhin merkittyyn toimitusosoitteeseen saakka.

Tilaajan tulee varmistua siitä, että toimitupaikan tieolosuhteet sallivat ajoneuvokaluston liikkumisen purkupaikkaan. Tilaajan tulee osoittaa kuorman purkua varten esteetön ja turvallinen paikka.

Tavaran vastaanottajan tulee tarkistaa pakkaukset ja kuitata vastaanotetuksi kuormakirjan mukaiset tuotteet. Mahdolliset pakkausten lukumäärää ja kuntoa koskevat huomautukset on tässä yhteydessä merkttävä autonkuljettavalle jäävään kuitattuun kuormakirjaan. Muut mahdolliset huomautukset ja reklamaatiot on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa tavaran tuomisesta. Posti ja Matkahuolto ilmoittaa tekstiviestillä ja/ tai sähköpostilla kun paketti on noudettavissa. Säilytä tuotteen sateelta ja kosteudelta suojassa.

Menettelytapa kuljetusvahingon sattuessa:
• Vastaanotettaessa tehdään muistutus rahtikirjaan rahdinkuljettajan kuittauksella varustettuna. Korvausta voidaan hakea vain, jos
1) rahtikirjaan on tehty yksilöity kirjallinen muistutus (puute/rikkoutuminen) lähetystä vastaanotettaessa.
2) piilevästä vahingosta on tehty kirjallinen reklamaatio rahdinkuljettajalle 7 arkipäivän kuluessa.
Ilman kyseisiä reklamaatiota on lähetys hyväksytty moitteettomassa kunnossa, eikä korvausta voi hakea.
• Korvausvaatimus tehdään sillä tavaran arvolla, joka sillä oli kuljetettavaksi otettaessa paikkakunnalla, jossa se otettiin kuljetettavaksi. Vaatimus voi sisältää rahtiveloituksen rikkoutuneen/puuttuvan tavaran osalta.
• Vaurioitunut tavara on säilytettävä mahdollista tarkastusta varten. Ilman lupaa hävitetyn tavaran korvausvaatimusta ei voida käsitellä. Korvattavan vahinkotavaran omistusoikeus siirtyy korvauksen suorit-tajalle tämän niin halutessa. Vahinkotavaran mahdollisista hävittämiskustannuksista vastaa vastaanottaja.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitus toimitusosoitteeseen kotimaassa noin 3 viikkoa tilauksesta.

Mahdolliset toimitusaika-arviot perustuvat tavarantoimittajien ilmoituksiin ja ovat suuntaa-antavia. Toimituksen viivästyminen ei oikeuta tilauksen peruuttamiseen. Emme korvaa viivästyksestä aiheutuvaa vahinkoa. Emme korvaa viivästyksestä aiheutuvaa tulon menetystä.

Tarkemmat toimitustiedot ja -ehdot löydät sivulta Toimitustavat.

Noutotilaukset

Ota yhteys myyntiin ja sovi nouto ajankohta, nouto on maksuton.

Tilaus

Tuotteiden tilaus on sitova. Tuotteet  toimitetaan tilauksen mukaisesti ja veloitetaan täysimääräisenä asiakkaalta. Tilaaja velvoitetaan vastaanottamaan tilaamansa tuotteet.

Takuu ja palautus

Takuun ja palautusten ehdot on eritelty sivulla Takuu ja palautus.