fbpx

info@sokkelieriste.com

Amperla Thermo eristys- ja verhouslevyjen asentaminen

Sokkelin pinnoitus ei ole koskaan ollut helpompaa. Tutustu asennusohjeisiin ja asenna lisäeristys- ja verhouslevyt vain yhdessä päivässä ilman aikaisempaa kokemusta.

Kaksi helppoa asennustapaa

Amperla Thermo eristys- ja verhouslevyllä luot kodillesi lisäarvoa helposti ja nopeasti. Valitse sinulle sopiva asennusmenetelmä!

Näin asennat Amperla Thermo eriste- ja verhouslevyt

Ennen asennusta

Laastiasennus

PU-VAAHTOLIIMA

Aloita tilaus mittaamalla sokkeli

MITTAA JA TILAA

Aloita Amperla Thermon tilaus mittaamalla sokkelin korkeus. Tämän jälkeen tilaa sokkelieriste.com verkkokaupasta sinulle sopivat levyt, nurkkakappaleet ja liima/laasti.

TILAUS SAAPUU

Täyspitkät levyt toimitetaan suoraan pihallesi. Suojaa levyt asentamiseen asti. Suosittelemme maa-aineen poistamista mahdolliseen routaeristeeseen asti sekä sokkelin puhdistamista.

ASENNA LEVYT

Voit asentaa levyt laastilla tai vaahtoliimalla. Noudata tilauksen mukana tulevia ohjeita asennuksessa. Asenna ensin nurkkakappaleet, sitten täyspitkät levyt.

VIIMEISTELE SAUMAT

Levyt tuetaan sokkeliin kiinnitysaineen kuivumisen ajaksi. Lopuksi levyjen saumat viimeistellään liimamassalla ja kivirouheella. Saat kivirouheen kaupanpäälle tilatessasi levyt.

Tuulettuva lisäeristys

Ilmanvaihto hoidetaan levyn kiinnitysaineilla, eli vaahtoliimalla tai kiinnityslaastilla.

Vaahtoliima-asennuksessa vaahtoliima nostaa levyä sokkelin pinnasta noin 3 mm turvotessaan. Vaahtoliima levitetään pystymakkaroin levyn taustalle joten ”kanavat ” jäävät pystyyn levyn ja sokkelin väliin.

Laastiasennuksessa laasti kammataan esim. 10mm kampalastalla, viimeisellä vedolla pystyyn jolloin levyn taakse jää ilmaurat kammasta.

Tilaa verkosta

Amperla Thermo on viisas sijoitus kiinteistöön. Löydät kaikki asentamiseen tarvittavat tuotteet verkkokaupastamme kotiintoimituksella. Aloita tilaus!

Suosittu sokkelin lisäeriste

Amperla Thermo eristys- ja verhouslevyt suojaavat satoja sokkeleita ympäri Suomen. Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja lisäeristä kotisi Amperla Thermolla!

”Noilla yli -30°C pakkasilla ulkoseinän vieressä lattian lämpötila nousi n. 5 astetta ja nurkissa jotka olivat pahimpia vuotokohtia niin siellä lattianlämpötila nousi 8-10 astetta. Vertaus oli sokkeliin, joka on ollut talvet lumetettuna. Jos ei olis ollut lumetettu,  olisi ero ollut huomattavasti suurempi. Levyn paksuus 30mm.”

Petri, asiakas