fbpx

info@sokkelieriste.com

Sokkelin eristys- ja verhouslevyt

Amperla Thermo

Sokkelin pinnoitus ei ole koskaan ollut helpompaa. Vähennä energiahukkaa, nosta kiinteistön arvoa ja suojaa sokkeli kotimaisella Amperla Thermo sokkelin eristys- ja verhouslevyllä.

Tehokas sokkelin lisäeristysmenetelmä

Vaivaako kotia heikko lämmöneristys, korkeat lämmityskulut tai energiatehottomuus? Ei enää! Amperla Thermo eristys- ja verhouslevyillä tehostat sokkelin lämmöneristystä suositulla ja helpolla menetelmällä.

Tyylikäs verhoilu ja tehokas lisäeristys

Amperla Thermo on suosittu kotimainen elementtilevy sokkelien lämmöneristykseen ja verhoukseen. Amperla Thermo eristys- ja verhouslevyillä teet palveluksen kodillesi. Yksi tuote, monta hyvää ominaisuutta!

Petri
Read More
"Noilla yli -30°C pakkasilla ulkoseinän vieressä lattian lämpötila nousi n. 5 astetta ja nurkissa jotka olivat pahimpia vuotokohtia niin siellä lattianlämpötila nousi 8-10 astetta. Vertaus oli tilanteeseen, jossa sokkeli on ollut lumetettuna talvet. Jos ei olisi ollut lumetettu, olisi ero ollut huomattavasti suurempi. Levyn paksuus 30mm."
Jari Palviainen
Read More
"Tuotteen kiistaton etu muihin korjausmenetelmiin verrattuna on juurikin lämmöneristyskyky. Samoin tuotteen käsiteltävyys on erinomainen."
Juhani Jussila
Read More
“Halusin omakotitaloomme uuden sokkelin eristysratkaisun, jossa yhdistyisi hyvä lämmöneristävyys ja kivipinnoite. Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ja saamaani apuun.”
Pentti Ulpa
Read More
Suosittelen erityisesti tuotetta niihin kohteisiin, joissa on valesokkeliratkaisu ja huono sokkelin lämmöneristys. Hyvien ominaisuuksien lisäksi Amperla Thermo on helppo ja nopea asentaa sekä tuotteella saa näyttävän pinnan sokkelille.”
Jari Palviainen
Read More
“Tuotteen käsiteltävyys on erinomainen. Työskennellessä tuotteen kanssa huomaa, että tämä on äärimmäiset kevyt ratkaisu verrattuna esimerkiksi kivilevyyn, jolla saa aikaan samanlaisen valmiin pinnan. Nurkkakappaleilla saa aikaan todella siistin ja eristävän lopputuloksen”
Juhani Jussila
Read More
"Levyjen asennus sujui todella nopeasti ja palvelu valmistajan puolelta oli moitteetonta."
Pentti Ulpa
Read More
"Valesokkeliratkaisuissa sokkelin olemassa oleva lämmöneristyskyky on usein huono, joka saadaan Amperla Thermolla korjattua. Tuotetta käyttäessä lisälämmöneristys tapahtuu ulkoapäin, jolloin saadaan myös kastepiste suunnattua ulospäin. Tällä tavalla sokkelin mahdolliset kosteusongelmat saadaan minimoitua sisäpuolen rakenteista."
Previous
Next

Tyylikäs ja suojaava

Amperla Thermolla nostat kiinteistön arvoa. Tyylikäs verhouslevy suojaa sokkelia rappeutumiselta.

Energiatehokas lisäeriste

Erinomainen lämmöneristyskyky parantaa kotisi energiatehokkuutta ja estää lämmön karkaamista myös vanhemmissa sokkeleissa.

Kestävä ja pitkäikäinen

Finnfoam elementtilevystä, polystyreenistä ja luonnonkivestä valmistettu eriste ei rappeudu eikä ime itseensä kosteutta.

Helppo asentaa itsenäisesti

Amperla Thermon täyspitkät ja kevyet levyt on helppoa asentaa itsenäisesti vain yhdessä päivässä. Ei vaadi erityisosaamista!

Tekniset tiedot

Amperla Thermo on helppo asentaa

MITTAA JA TILAA

Aloita tilaus mittaamalla sokkelin korkeus ja tilaamalla levyt.

TILAUS SAAPUU

Täyspitkät levyt toimitetaan suoraan pihallesi muutamassa viikossa.

ASENNA LEVYT

Asenna levyt laastilla tai vaahtoliimalla nopeasti vain yhdessä päivässä.

VIIMEISTELE SAUMAT

Lopuksi levyjen saumat viimeistellään liimamassalla ja kivirouheella. Valmista!

Tutustu asennusohjeisiin

Haluatko tutustua levyjen asentamiseen tarkemmin ennen tilausta? Tutustu asentamiseen netissä ja näet, kuinka helppoa se on!

Ennen-jälkeen kuvia

Tilaa verkosta

Amperla Thermo on viisas sijoitus kiinteistöön. Löydät kaikki asentamiseen tarvittavat tuotteet verkkokaupastamme kotiintoimituksella. Aloita tilaus!

Tehokas lämpöeristys

Amperla Thermo valmistetaan kotimaisesta Finnfoam elementtilevystä. Luotettu ja poikkeuksellisen monikäyttöinen Finnfoam lämpöeriste soveltuu lukuisiin erilaisiin käyttökohtaisiin ja -tarkoituksiin. Finnfoamin ominaisuudet perustuvat sen täysin yhtenäiseen ja suljettuun solurakenteeseen. Tämä takaa tuotteen hyvän eristävyyden ja tiiviyden.

Finnfoamin valmistuksessa ei käytetä CFC-, HCFC- tai HFC-kaasuja eikä terveydelle haitallisia bromiyhdisteitä sisältäviä palonestoaineita. Finnfoamista ei haihdu tai irtoa terveydelle haitallisia kaasuja, hiukkasia tai kuituja. Tuote ei myöskään sovellu ravinnoksi pieneliöille eikä sen sisälle pääse kerääntymään eliöstöä. Lisäksi Finnfoam on homehtumaton materiaali, joka on todistettu rankimmassa mahdollisessa hometestissä VTT:llä. Rakennustietosäätiö RTS on myöntänyt tuotteelle parhaan päästöluokitus M1.

Tilaa näytepalat 7,95€

Kun haluat tutustua Amperla Thermon eristys- ja verhouslevyyn tarkemmin, voit tilata näytekappaleen ennen pitkien levyjen tilaamista. Näytekappaleet tilaat pelkän postimaksun hinnalla 7,95 € per näytekappale. Näytekappale toimitetaan sinua lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseen.

HYÖDYLLISYYSMALLI-REKISTERÖITY

Tuote on hyödyllisyysmallirekisteröity. Hyödyllisyysmalli on patentin tavoin yksinoikeus käyttää keksintöä.

100% KOTIMAINEN

Avainlipputuote. Valmistamme Amperla Thermo sokkelieristeet kotimaisista raaka-aineista Kontiorannan tehtaalla, mistä meille on myönnetty Avainlippu.

SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN

Finnfoam elementtilevystä, polystyreenistä ja luonnonkivestä valmistettu eriste on suunniteltu Suomen sääoloihin. Se ei ime itseensä kosteutta.

ERINOMAINEN LÄMMÖNERISTYS

Erinomainen lämmöneristyskyky parantaa kotisi energiatehokkuutta ja estää lämmön karkaamista.

Heräsikö kysyttävää?

Me haluamme tehdä Amperla Thermo levyjen ostamisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Usein kysyttyä -osiosta löydät usein kysytyimpiä kysymyksiä sekä vastauksia kysymyksiin. Tutustu osioon ja tiedät selkeästi, mistä aloittaa levyjen tilaaminen ja asentaminen.