fbpx

info@sokkelieriste.com

Amperla Thermo eristys- ja verhouslevy

57,90 117,60  (sis. alv 24%)

Amperla Thermo lisäeristys- ja verhouslevyt saatavilla useissa eri koko- ja värivaihtoehdoissa. Valitse sinulle sopivin!

 €

Lisälämmöneristys ja pintojen verhoaminen on helppoa suoralla Amperla Thermo levyllä. Tuote on kehitetty sokkelien lisälämmöneristykseen, mutta tuote soveltuu myös muiden pintojen eristykseen ja verhoamiseen. Amperla Thermon eriste- ja verhouslevyjen materiaalina käytetään kotimaista Finnfoamia sekä luonnonkiveä.

Levy suojaa mm. pintaa lämmönvaihtelulta ja estää näin esimerkiksi sokkelin halkeilun ja rappeutumisen. Eristys- ja verhouslevy on kotimainen tuote, joka kestää Suomen sääolosuhteet vettymättä ja homehtumatta. Usean värivaihtoehdon sekä mukautettavan koon ansiosta Amperla Thermo sopii erinäköisiin ja kokoisiin kiinteistöihin sekä projekteihin.

Kun tilaat levyt verkkokaupasta, saat kaupanpäälle rouheen saumausta varten. Rouheen määrä sopii tilauksessa oleviin pystysamoihin; muista mainita, jos tarvitset rouhetta myös vaakasaumoihin.

Pituus 2600 mm (±10 mm)
Korkeus 300 / 600 mm (±5 mm)
Paksuus 20 / 30 / 40 / 50  / 90 mm
Tiheys 38 kg/m3
Puristuslujuus 400 kpa.
Lämmönjohtavuus 0,033 W / mK.

Tyylikäs ja suojaava

Amperla Thermolla nostat kiinteistön arvoa. Tyylikäs verhouslevy suojaa sokkelia rappeutumiselta.

Energiatehokas lisäeriste

Erinomainen lämmöneristyskyky parantaa kotisi energiatehokkuutta ja estää lämmön karkaamista myös vanhemmissa sokkeleissa.

Kestävä ja pitkäikäinen

Finnfoam elementtilevystä, polystyreenistä ja luonnonkivestä valmistettu eriste ei rappeudu eikä ime itseensä kosteutta.

Helppo asentaa itsenäisesti

Amperla Thermon täyspitkät ja kevyet levyt on helppoa asentaa itsenäisesti vain yhdessä päivässä. Ei vaadi erityisosaamista!

Tilaa näytepalat 7,95€

Amperla Thermoa ei tarvitse tilata sokkona. Kun haluat tutustua levyihin tarkemmin ennen tilausta, tilaa näytekappaleen sinua lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseen.

Avainlipputuote

Amperla Thermo on avainlipputuote. Sini-valkoinen avain myönnetään yrityksille, joiden alkuperäinen suunnittelu ja toiminta tapahtuu Suomessa. Kotimaisuusaste täytyy olla vähintään 50% mm. raaka-aineista ja pakkaustarvikkeista.