fbpx

info@sokkelieriste.com

Amperla Thermo -nurkkakappaleet

57,90 117,60  (sis. alv 24%)

 €

Amperla Thermon asentaminen on tehty äärimmäisen helpoksi. Tilaa levyjen lisäksi valmiit nurkkakappaleet ja saat siistin lopputuloksen ilman ylimääräistä vaivaa. Nurkkakappaleet löytyvät samoissa koko- sekä värivaihtoehdoissa kuin levyt.

Tarvitsetko korkeuden, jota ei ole valittavissa kaupassa? Jos haluat nurkkakappaleet omalla korkeudella, ota meihin yhteyttä ja valmistamme sinulle sopivat nurkkakappaleet mittatilaustyönä.

 

Pituus ja leveys 300 mm x 300 mm (±10 mm)
Korkeus 300 / 600 mm (±5 mm)
Paksuus 20 / 30 / 40 / 50 / 90 mm
Tiheys 38 kg/m3
Puristuslujuus 400 kpa.
Lämmönjohtavuus 0,033 W / mK.

 

Tyylikäs ja suojaava

Amperla Thermolla nostat kiinteistön arvoa. Tyylikäs verhouslevy suojaa sokkelia rappeutumiselta.

Energiatehokas lisäeriste

Erinomainen lämmöneristyskyky parantaa kotisi energiatehokkuutta ja estää lämmön karkaamista myös vanhemmissa sokkeleissa.

Kestävä ja pitkäikäinen

Finnfoam elementtilevystä, polystyreenistä ja luonnonkivestä valmistettu eriste ei rappeudu eikä ime itseensä kosteutta.

Helppo asentaa itsenäisesti

Amperla Thermon täyspitkät ja kevyet levyt on helppoa asentaa itsenäisesti vain yhdessä päivässä. Ei vaadi erityisosaamista!

Tilaa näytepalat 7,95€

Amperla Thermoa ei tarvitse tilata sokkona. Kun haluat tutustua levyihin tarkemmin ennen tilausta, tilaa näytekappaleen sinua lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseen.

Avainlipputuote

Amperla Thermo on avainlipputuote. Sini-valkoinen avain myönnetään yrityksille, joiden alkuperäinen suunnittelu ja toiminta tapahtuu Suomessa. Kotimaisuusaste täytyy olla vähintään 50% mm. raaka-aineista ja pakkaustarvikkeista.