fbpx

info@sokkelieriste.com

Toimitustavat ja -ehdot

Toimitusajat

Kaikien tuotteiden toimitusaika noin 3 viikkoa tilauksesta. Viikoilla 26, 30 ja 31 tehdas lomalla ja tilauksien toimitusajoissa voi olla viivästymiä.

Toimitustavat ja rahti

Toimitamme tilauksesi suoraan kotiovellesi Kaukokiidon välityksellä kuorma- autolla perälauta purkuna. Huom! Jotta toimitus tapahtuu toimitusosoitteeseen, tulee tänne olla kuorma-auton kulkuyhteys.

Suomen Sokkelieriste Oy / Amperla Thermon verkkokauppa toimittaa tuotteita vain Manner-Suomeen, johon on kiinteä tieyhteys. Mikäli haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle, saaristoalueille, sisävesien saariin (ei tieyhteyttä) tai pohjoisimpaan Suomeen, on hyvä ottaa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ja varmistaa onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta matkapuhelinnumerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa.

Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisestä aiheutuvat kulut peritään asiakkaalta. Mikäli vastaanottajaa ei ole tavoitettu 7 vuorokauden kuluessa, palautetaan tavarat lähtöosoitteeseen ja aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Tässä tapauksessa loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

Toimituskulut sisältävät kuorman purkamisen yhteen paikkaan perälauta purkuna. Mikäli purku tapahtuu hiab- purkuna asiakkaan pyynnöstä, veloitataan erillisellä laskulla toteutuneen kulun mukaan.

Rahtikustannukset

Levyt ja nurkkakappaleet toimitetaan Kaukokiidon välityksellä. Rahdin toimituskulut määräytyvät tilauksen kokonaiskuutioiden mukaan. Näet lopullisen hinnan kassalla. Saaristojen ja Napapiirin pohjoispuolisten toimituksien hinta määritellään tapauskohtaisesti (asiakkaaseen ollaan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse).

Postipaketti max 25kg 19,90 €/ pkt (sis. alv 24%)

Kun tilaat 1-4 kpl mallipaloja, toimitus on maksuton.