fbpx

info@sokkelieriste.com

Näytepala

7,95  (sis. alv 24%)

Kun haluat tutustua Amperla Thermon eristys- ja verhouslevyyn tarkemmin, voit tilata näytekappaleen ennen täyspitkien levyjen tilaamista. Näytekappaleen hinta on vain 7,95 € per näytekappale. Näytekappale toimitetaan sinua lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseen.

Tyylikäs ja suojaava

Amperla Thermolla nostat kiinteistön arvoa. Tyylikäs verhouslevy suojaa sokkelia rappeutumiselta.

Energiatehokas lisäeriste

Erinomainen lämmöneristyskyky parantaa kotisi energiatehokkuutta ja estää lämmön karkaamista myös vanhemmissa sokkeleissa.

Kestävä ja pitkäikäinen

Finnfoam elementtilevystä, polystyreenistä ja luonnonkivestä valmistettu eriste ei rappeudu eikä ime itseensä kosteutta.

Helppo asentaa itsenäisesti

Amperla Thermon täyspitkät ja kevyet levyt on helppoa asentaa itsenäisesti vain yhdessä päivässä. Ei vaadi erityisosaamista!

Tilaa näytepalat 7,95€

Amperla Thermoa ei tarvitse tilata sokkona. Kun haluat tutustua levyihin tarkemmin ennen tilausta, tilaa näytekappaleen sinua lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseen.

Avainlipputuote

Amperla Thermo on avainlipputuote. Sini-valkoinen avain myönnetään yrityksille, joiden alkuperäinen suunnittelu ja toiminta tapahtuu Suomessa. Kotimaisuusaste täytyy olla vähintään 50% mm. raaka-aineista ja pakkaustarvikkeista.